Friday, December 30, 2011

Kisah Disebalik Simbol Smiley..!

Assalamualaikum sume :)

Nak ucapkan bebanyak terima kasih kat adik-adikku yang berjaya wat sy addicted utk tengok citer Tentang Dhia setiap hari bermula 3 hari lepas. Dan menyesal xsudah bile citer tu dh berakhir smalam. Haha, btw sy tetap mengalirkan air mata bile Dhia dgn Zikir mati. Huhu, never mind. Citer Melayu kebanyakkannye mcam tu.

Sebelom tu, my mom and I same-same tengok citer Ombak Rindu. Pergh, jiwang betol la smalam. Tetbe rse jatoh cinta plak kt Aaron Aziz. Hahah, oih, suami orang tuh. ehem, ehem. Sejujurnya, novel Ombak Rindu tu lebih interesting drpd movie. Xpe, xkesah pon sbb tu usaha jugak kan. Bukan senang nak brlakon. It's Okey..!

And, pagi ni. Tengah-tengah berfikir nak tulis tajuk ape dalam blog, sy terjumpa banyak gambar yang menarik dn boleh tahan kelakar la jugak. Hehe, ni yang tbe2 rse nak kongsi dengan antum sume. Most of the pictures sy amik drpd blog kenalan jugak, thanks a lot my dear friend. Memandangkan zaman skrg yg serba canggih ni, sy sgtla sure yang antum sume penah gune bentuk-bentuk smiley ni dalam sms dan pape jelah. Hehe, khas untuk antum..










Ha, ape komen antum. Same x..? Hehe, skadar perkongsian jer. Xde kene mngena dengan yang idup ataupon yg sudah meninggal dunia. Lawak di tengah hari yang aman damai. Peace, no war..!

As Salam.

9 comments:

Qaseh Dania said...

tentang Dhia tu sediiiiih kan kan? rasa mcm byk gler dugaan kat die..huhu..mmg nges time part last tu...sobss...

nur_alhadi said...

huhu, mmg sedih betul la.. tp kepala die yg botak tu xreal.. adeke kepala boleh kedut2.. hehe

Nur Aishatul said...

haha.tabole bla nyer muke muke tuh :) btw,tentang dhia bes :)

Nur Kiasatina ^_^ said...

Awesome blog . Done follow u . Kalau sudi follow saye jgk . http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/

Azmi Khan said...

haha....
yg last tu yg sempoi.....

Syairah Suhaimi said...

Comel yang muka last tu... =)

nur_alhadi said...

huiyoo, muke yg last tu mmg byk dpt smbutan la.. haha

sepahit gula said...

wahh,,kreativ,..

nur_alhadi said...

hahaha, syukran.. :)