Monday, April 02, 2012

Indahnya Mengimbau Kenangan..



Alhamdulillah. Dalam kesibukan mengejar mase, ade jugak kawan-kawan yang text sy mintak upload segala gambar yang ade dalam simpanan sy. Jawab sy, boleh je. Hehe. Tapi bukan dalam Facebook yang tersayang, sy akan upload sikit-sikit dalam Blog yang tercinta. Haha, maklumlah Facebook tu mcm tak bape nak selamat jer.

Secoret madah untuk pengunjung blog yang masih mengharapkan post-post dakwah yang terbaru, sy minta maaf sangat-sangat. Insha Allah, tak lama lagi akan ade post terbaru pasal Hijab dan Poligami. Okay.. Sabar ya. Sebab sekarang ni sy mmg dah bercuti, tapi terikat dengan kerja baru. Now, sy adalah seorang English teacher..! :)

Ok, cukup takat tu.
Kat bawah nih adalah gambar mase kiteorang mule-mule daftar jadi students UiTM.
Pastu cam bese la, ade minggu orientasi. Tapi time tu dipanggil MDS. Minggu Destini Siswa kalo tak silap.
Banyak sangat nak kene ingat, smpai lupe dah MDS tu singkatan untuk ape. Huhu


Ni Nisha Awanis. Kawan same sekolah mse kat SMKA Maahad Hamidiah. Tibe-tibe bertembung plak same-same masuk UiTM, jadi geng la kejap. Hihi











Ni antara hari-hari yang terakhir kami kat UiTM Jengka. Lpas ni, kami akan bertolak ke UiTM Kuantan plak. Tempat yang kami belajar sebagai students law. Saat-saat akhir nilah baru jumpe ramai kawan yang satu kepala.. Hehe. 

Orait, ni je koleksi gambar mase kt MDS yang ade dalam simpanan sy. Lpas ni, sy akan upload lagi k. Jangan risau.. Tuunggguuu.. Buat juniors yang rase2 nak masuk asasi undang-undang atau TESL kat UiTM, antum jugak akan hadapi ape yang kiteorg hadapi nih. But seriously, sangat seronok..!

Wsalam.


3 comments:

nisha awanis ramlan said...

ok teringat :')

AisyaAzahar said...

suke pose jgk kwn saya yg sorang nie rupenyer :D

nur_alhadi said...

aik, cik aisya azahar rupenye.. hahahahaha