Friday, September 21, 2012

Hari Ini Sangat Membahagiakan. ~

 
Bismillah. Dengan Nama Allah yang cintaku hanya padaNya.
Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Hati yang bahagia, selalu akan bersyukur.
Wahai Muhammad yang mulia, seluruh rinduku buatmu.
 
:)
 
Malam ni, masih keseorangan. Kawan sebilik balik rumah la pulak. Takpela, at least sy ade mase untuk berseorangan. Merehatkan diri dan menenangkan minda yang berserabut. Memanjakan badan. Menyiapkan segala keperluan belajar. Syukur. Waktu yang amat baik untuk bersama dengan Allah. Bersendirian seketika.
 
Post kali ni, takde pape yang best pon. Cume nak menunaikan janji di post sebelom ni.
Kan. Kan sy ade janji nak letakkan beberapa gambar. Hehe.
Gambar tak cantik pon. Tapi janji tetap takleh mungkiri. Munafik nanti.
 
Layaannn..!
 




 
Okeh. Tu saje. Heheh.
Maaf sebab terpakse mem'blur'kan beberapa gambar (rsenye cam sume tak jelas kan). ;P
Sebab ade gambar sahabat-sahabat perempuan sy. Jadi takleh la nak tunjuk jelas-jelas.
Mereka ada hak. Hak supaya gambar mereka tak disebarkan sesuka hati jek.
Dan gambar bilik. Oh, tersangatlah private and personal. So, sy gelapkan siket.
Takpe kan. Huhu.
 
** wanita tu kan aurat **
 
Jumaat. Hari ni. Kelas sangatlah pendek. 1030 pagi sampai 1230 tengah hari je.
Kelas Contract Law bersama Madam Rahimah Bee yang sangat chumell.
Untuk pelajaran arini, Alhamdulillah. Allah beri kefahaman yang mantap. :)
 
So. Haha. Disebabkan kelas yang pendek dan banyaknye masa yang terluang.
Sy mengambil sedikit kesempatan untuk berjalan-jalan sekitar Shah Alam.
Terima kasih kepada teman yang tersayang. Sanggup bawak sy bersiar-siar.
Actually, tanpa hala tuju. Hahaha. Saje je rase macam nak berjalan kan.
 
Allah. Aku lemah bersendirian di alam yang sangat luas ini. Aku takut.
Janganlah Kau tinggalkan hambaMu ini walau sesaat sekalipun.
 
Insha Allah.
Selamat malam semua..!
Mimpi yang indah-indah.
 
Wassalam.
 

No comments: